υπηρεσίες

Landscaping

Εξειδικευόμαστε στον τομέα του Landscaping προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τη δημιουργία και συντήρηση χώρων πρασίνου. Οι εργασίες μας καλύπτουν πολλούς τομείς, περιλαμβάνοντας υπηρεσίες επίβλεψης εργασιών υπεργολάβων και Project Management έργων μεγάλης κλίμακας. Με την εμπειρία μας, την προσοχή στην ποιότητα και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας, εξασφαλίζουμε τη δημιουργία και συντήρηση πράσινων χώρων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Elevate your surroundings with our expert landscaping services. From project management to green space maintenance, our team ensures excellence in every detail.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε στο Landscaping

H ομάδα του Landscaping

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας

Οι άνθρωποί μας αποτελούν τον πυρήνα της επιτυχίας μας και τη δύναμη πίσω από την ανάπτυξή μας. Μέσω των γνώσεων, της εμπειρίας, της αφοσίωσης και της επαγγελματικής τους εξειδίκευσης, καθοδηγούν την εταιρεία προς την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται και οι προκλήσεις αλλάζουν συνεχώς, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναγνωρίζει τη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης και εξέλιξης, προωθώντας την ανάπτυξη και την πρόοδο. 

Ηλίας Παναγιωτίδης

Οperations Μanager

Κώστας Σαξώνης

Landscaping Services Coordinator

Μιχάλης Μαγγιώρος

Landscaping Services Supervisor

Δημήτρης Μητρόπουλoς

Landscaping Services Supervisor

Ελένη Καλέντζου

Landscaping Services Supervisor

Κώστας Πιέρρος

Landscaping Services Supervisor

Γιώργος Σηφάκης

Landscaping Services Supervisor

Μαριάννα Τζουάνη

RFP and Tender
Specialist