Λίγα λόγια
για μας

Στην Omalon στόχος μας είναι η αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλες τις πτυχές της εξειδίκευσής μας.

ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας
ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας

Στην Omalon Environmental Services δραστηριοποιούμαστε στους τομείς του Landscaping και του Pest Control. Ως αναγνωρισμένοι εργολάβοι, διαχειριζόμαστε πολυεπίπεδα έργα ευρείας κλίμακας και υψηλών προδιαγραφών, στοχεύοντας στη φροντίδα και ολική αναβάθμιση τους.

Το επιστημονικό μας προσωπικό είναι αυτό που διασφαλίζει την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς του Landscaping και Pest control, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου μας. Κάθε υπηρεσία που παρέχουμε τηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες και προκλήσεις των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.    

Είμαστε περήφανο μέλος του
U.S. Green Building Council

Είμαστε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου για την 
Ολoκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων

Διαδρομή & Ανάπτυξη

Η εξέλιξή μας είναι αποτέλεσμα σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

Από την ίδρυσή μας το 2014, έχουμε σημειώσει σημαντικά ορόσημα στον χώρο μας.
Το 2015, διευρύναμε τις εργασίες μας πέρα από την Αθήνα, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας σε 5 μεγάλες πόλεις.
Το 2018, αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα του landscaping, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς.
Το 2020, πραγματοποιήσαμε μια σημαντική αναδιάρθρωση, με την κατασκευή νέων γραφείων και την εισαγωγή ενός νέου συστήματος Enterprise Resource Planning (ERP), ενώ παράλληλα άλλαξε και η νομική μορφή της εταιρείας.
Το 2021, υιοθετήσαμε μια νέα οργανωτική δομή, που μας επέτρεψε να υποστηρίξουμε την αύξηση του κύκλου εργασιών και του αριθμού των εργαζομένων μας.
Τέλος, το 2023, ανανεώσαμε την εταιρική μας ταυτότητα.
Previous slide
Next slide

H ομάδα μας εργάζεται με επιστημονικότητα, υπευθυνότητα και αφοσίωση.

Στην Omalon οι άνθρωποι αποτελούν τον πυρήνα και την κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού μας, εστιάζοντας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Κάθε μέλος της ομάδας μας θεωρείται πολύτιμο και ισότιμο κομμάτι μας. Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και την αμοιβαία υποστήριξη, προσφέροντας ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο προάγει την επαγγελματική ανάπτυξη και το κοινό μας όραμα.

γνωρίστε την ομάδα μας
γνωρίστε την ομάδα μας

Η δέσμευσή μας
για βιωσιμότητα

εκφράζεται μέσω μιας σειράς μέτρων που λαμβάνουμε

  • χρήση φυτών και συστημάτων άρδευσης με στόχο την εξοικονόμηση νερού
  • ηλεκτροκίνητα μηχανήματα μηδενικού θορύβου, που μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα
  • πρακτικές και σκευάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον
  • στόλο ηλεκτροκίνητων, υβριδικών και τελευταίας τεχνολογίας Euro 6 επαγγελματικών οχημάτων, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα

Μέσω των επιλογών μας διασφαλίζουμε ότι η δραστηριότητά μας είναι οικολογικά βιώσιμη και συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.